Escan Antivirus
(Download hieronder de 30 dagen proefversie!)


DOWNLOAD
Escan Internet Security
(Download hieronder de 30 dagen proefversie!)


DOWNLOAD
Escan MWAV Toolkit
(Test met deze tool uw pc gratis mee op virussen)


DOWNLOAD
Laagste geheugengebruik
eScan scoort als een van de beste in geheugengebruik (minder dan 10 MB in ruststand) vergeleken met alle AV producten.
FREE eScan Remote Support
eScan is het ENIGE product op de mark waarbij de eScan Remote Support functie is opgenomen om klanten op afstand zo snel mogelijk te helpen bij problemen gerelateerd aan malware.
Werkt in de Veilige modus
In geval van infecties, heeft eScan ook de mogelijkheid om te scannen en te reinigen in veilige modus.
OS beveiligingslek controles
de meeste producten op de markt herkennen de afwezigheid van kritische OS updates en waarschuwen de gebruiker. eScan is het enige product dat deze missende OS-updates ook automatisch downloadt.
Auto-detectie van spellen
eScan is het ENIGE product dat gaming automatisch herkent. Dit betekent dat wanneer een game wordt opgestart de software in lage prioriteitstand of idle-modus gaat. Hierdoor krijgt de game de meeste CPU kracht.
Bescherming tegen foutieve detectie van bestanden van het besturingssysteem als virus
In april 2010 werden McAfee klanten over de hele wereld getroffen door een vreselijke uitval als gevolg van een deel van het besturingssysteem dat ten onrechte als malware gedetecteerdwerd. Dit probleem zal NOOIT ontstaan met eScan, want met de hulp van Microsoft zullen we nooit schone systeembestanden scannen. Dus de kans dat dit ten onrechte als virus of malware gezien wordt ligt dicht bij nul.
Automatisch en gratis functie toevoegingen
Gedurende de licentieperiode: eScan is het enige product dat nieuwe functies kosteloos installeert gedurende de contractperiode. Andere leveranciers geven functie toevoegingen alleen als onderdeel van nieuwe product releases, waarvoor klanten moeten betalen.
Windows gebaseerde eScan Rescue Disk
eScan is ook het enige product dat de functie van Autobackup van kritische besturingssysteem en applicatie-bestanden levert. De auto-backup is erg belangrijk als een nieuwe variant van een fileinfector (zoals Virut, Virtob of Sality) het systeem infecteert. Het systeem kan hersteld worden door terugplaatsing i.p.v. door het te cleanen.
Automatische back-up van belangrijke bestanden
eScan Rescue Disk is een opstartschijf die een schone windowsomgeving biedt waarbinnen het eenvoudig is schade veroorzaakt door virussen te verwijderen.
Informatie
+
Categorieën
+
Services
+
Contact informatie
+